OMRON Europe Hoofddorp

OMRON is al jaren een trouwe opdrachtgever van ODAB Telematica. In het kantoor te Hoofddorp is hier door ons een infrastructuur voor data en telecommunicatie geïnstalleerd en een serverruimte welke al 10 jaar operationeel is zonder ook maar 1 uur downtime. De serverruimte is voorzien van een noodstroomsysteem inclusief aggregaat, redundante airconditioning, brandmeld- en blusgas, verhoogde vloer en een Falcon storingsmeldsysteem. Onlangs is door ODAB in het kantoorgebouw ook een ontruimingsinstallatie aangebracht. Een uiterst modern systeem, volledig programmeerbaar en uiterst flexibel in geval van interne wijzigingen.  

 

 

Cefetra in Rotterdam

 

ODAB heeft in het geheel gerenoveerde kantoor

van Cefetra de nieuwe infrastructuur geleverd.  

Er is een 10 GIG bekabelingsysteem aangelegd van

Brand-Rex, gecertificeerd voor 20 jaar. Naast deze

infrastructuur zijn ook alle aansluitingen 230 Volt

geïnstalleerd. Cefetra is verzekerd van een perfect

functionerend bekabelingsysteem, voorbereid op

de nieuwe (snellere) protocollen in de toekomst.

 

 

Uw gebouw beheren met een app;

 

 

IT Concern in Gorinchem

Sinds een aantal jaren zijn IT Concern en ODAB partners op het gebied van totale invullingen van IT projecten. IT Concern heeft enorm veel ervaring met Citrix en is Microsoft Gold Partner. Grote migratieprojecten, virtualisatie, het bouwen van infrastructuren en het beheren van IT omgevingen zijn activiteiten die opdrachtgevers graag toevertrouwen aan IT Concern. Onlangs is IT Concern verhuisd naar een prachtig kantoor aan de Stationsweg in Gorinchem. ODAB Telematica installeerde daar onder andere de serverruimte die plaats biedt voor de eigen omgeving van IT Concern, maar ook voor omgevingen van klanten.

 

ODAB installeert Nieuwe Maas

Al jaren is Van Oord een gewaardeerde relatie van ODAB. Van Oord is één van de grootste baggermaatschappijen en zeker bekend als de bouwer van de Palmeilanden in Dubai. In Rotterdam heeft Van Oord onlangs het nieuwe kantoorpand betrokken welk aan de oevers van de Maas is gebouwd. In dit pand is door ODAB een infrastructuur gebouwd van zowel koper- als glasvezelbekabeling. Hier is het Shielded Categorie 6A concept geïnstalleerd van Brand-Rex. Het geheel is gecertificeerd door Brand-Rex. Van Oord is hierdoor verzekerd van een infrastructuur welke is voorbereid op de toekomst. Ook in het gebouw in Gorinchem worden regelmatig werkzaamheden uitgevoerd aan de infrastructuur, serverruimte, beveiligingsystemen, enzovoort.

 

ODAB dealer van Viewcontrol

 

Vanaf 2013 is ODAB Telematica een samenwerking aangegaan met Viewcontrol uit Sliedrecht. Viewcontrol is een moderne Particuliere Alarm Centrale die voldoet aan de strenge eisen zoals gesteld door het Ministerie van Justitie en gecertificeerd is door NCP. Beveiligingsinstallaties die door ODAB zijn geïnstalleerd kunnen op deze centrale worden aangesloten om zodoende de garantie te hebben dat uw object 24 uur per dag wordt bewaakt en dat meldingen direct en op professionele wijze worden opgevolgd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van elektronische beveiligings- en camerasystemen.