In de wereld van de bekabelingsystemen hebben wij meer dan 30 jaar ervaring. Wij weten als geen ander het verschil tussen de verschillende categoriën en de unshielded en shielded systemen. Maar nog belangrijker; waar dient men welk systeem toe te passen.

 

Vanaf het ontwerp tot en met de certificering van de systemen kunnen wij u begeleiden. ODAB Telematica is door een aantal fabrikanten gecertificeerd waardoor u de zekerheid krijgt van een kwalitatief juist ontworpen en geïnstalleerd systeem. Op een gecertificeerd systeem krijgt u 25 jaar garantie op alle componenten.

 

Onze activiteiten beperken zich niet tot de koperbekabeling, ook op het gebied van glasvezelbekabeling hebben wij alle expertise in huis. Ook hier geldt dit vanaf ontwerp tot aan de afmontage van de connectoren.

 

Uiteraard bieden wij een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van patchkasten, serverkast, panelen, werkplekoplossingen, patch- en aansluitkabels, meetrapportages, kortom alles wat nodig is om een betrouwbare en flexibele infrastructuur te bouwen waarover uw bedrijfaplicaties probleemloos zullen functioneren.